Glitterbukser til prinsessen

Her til aften har jeg lavet glitterbukser til min mands niece. Den lille prinsesse glæder sig og jeg er sikker på de bliver et hit.

Jeg er selv ganske tilfreds med resultatet. Mønstret er delvis hjemmelavet. Jeg har investeret i et par leggins i den rette størrelse. Sprættet dem op, tegnet af, modificeret, afprøvet mønster, rettet til og prøvet af endnu engang og Endelig kunne jeg få lov til at sy i det endelige stof – glitterstoffet.

De er syet i Danselycra – “Dansestof”, som det også populært kaldes. (Købt hos Stofshop Åbyhøj – www.stofshop.dk)
Meget medgørligt på trods af dets strækmulligheder. Dog er jeg spændt på holdbarheden af glittereffekten hos en børnehavepige, men det må komme an på en prøve. Glad det skal hun nok blive og heldigvis blev der til to par 🙂

Glitterbuks

Share